Met twee dagen vol horecabeleving; vakwedstrijden, kookdemo’s, workshops, presentaties en innovatieve stands is de Horecabeurs Noord Nederland terug in een nieuw jasje. Na 8 edities en een jaartje overslaan door COVID-19 heeft de organisatie het event omgedoopt tot ‘Horeca Xperience’ en uitgebreid met een extra dag. Op maandag 25 oktober en dinsdag 26 oktober 2021 kunnen branchegenoten elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten in de Martinikerk Groningen na een turbulente tijd voor de horeca- en eventbranche.
“Het was lange tijd lang spannend of ons event wel door kon gaan en we hebben heelvéél in zéér korte tijd moeten voorbereiden. Gelukkig zijn de standhouders enorm enthousiast en gaan de tickets heel erg hard! We zijn dan ook het enige grote horeca event van het Noorden voor dit jaar en zien het als de uitgelezen kans om de horecabranche voor het eerst in lange tijd weer samen te brengen.’’
Belevingspleinen en traditie
Dit jaar is het de eer aan Bidfood, VHC Actifood en Sligro om drie nieuwe belevingspleinen in te richten en hosten waarop van alles te doen is voor de bezoeker. Kom proeven, stel je vragen, doe inspiratie op en beleef! Uiteraard zullen ook de traditionele vakwedstrijden zoals de kookwedstrijd Klaar Af Kook en de Tapwedstrijden niet ontbreken en kom je een hoop nieuwe bedrijven tegen van revolutionaire luchtbehandelingssystemen, heerlijk speciaalbier, tot food & drinks en personeelszaken.
Eindelijk elkaar weer fysiek ontmoeten, daar is iedereen aan toe.
Op de Horeca Xperience speciaal voor horecaprofessionals zoals ondernemers, personeelsleden, leveranciers en studenten van horecaopleidingen ontmoet je je doelgroep en netwerk. Je kunt er gratis deelnemen en aanschuiven bij tal van horecademo’s, workshops en je laten bijpraten over de nieuwste innovaties. Horeca Xperience is een echt belevingsevent waarbij standhouders jou meenemen in hun verhaal. Dat kan bijvoorbeeld zijn; de (interactieve) geschiedenis van een product of merk. (blind)proefsessies om de smaakpapillen te testen, maar ook aanschuiven bij de producent aan tafel of meedoen met een workshop over het maken of serveren van een gerecht. Kortom twee dagen van totale horecabeleving in de sfeervolle Martinikerk Groningen.
Informatie & tickets: www.horecaxperience.nl
Openingstijden:
Maandag 25 oktober 2021 van 17:00 tot 22:00 uur
Dinsdag 26 oktober 2021 van 13:00 tot 18:00 uur