Constante kwaliteit. Sinds de overnamen twee jaar geleden zijn we ons hier meer op gaan richten. We maken veel zelf, zoals taart, quiche en soep. Ook hebben we de broodjes wat gekker gemaakt, apartere combinaties. Zo vind je op de menukaart broodjes met de naam Normandië tot Monaco.
Waarvoor komen mensen terug?
Voor het broodje carpaccio, die is echt aan te raden. Mensen komen speciaal voor dit broodje vlees bij ons langs. Ook houden we rekening met mensen met een glutenallergie, elk broodje is ook in glutenvrij-variant te bestellen.
Zijn jullie goed te vinden voor publiek?
Ja, het is hier altijd druk. Dat we aan de vismarkt zitten is natuurlijk voor toeristen heel makkelijk. Maar ons publiek is heel wisselend, ook studenten en echte Stadjers komen hier graag.
Croissanterie Pigalle is geopend van 8.00 tot 18.00 uur, met uitzondering op zondag (9.00 – 18.00 uur) en maandag (10.00 – 18.00).