Tekst Gerrit Brand
Foto Suhaila Sahmarani
Ergens in april liepen we toevallig restaurant Oberland binnen. Nou ja, toevallig, we waren in de stad aan het werk geweest, en wilden ergens een hapje eten. Toen herinnerden we ons ineens dat er een nieuw spectaculair restaurant in het Ebbingekwartier was geopend, Oberland van Frank Mulder. Gevestigd in een honderd jaar oude loods. We hadden hem natuurlijk al wel een beetje gevolgd op Facebook, want een half jaar lang deelde Frank Mulder zijn sores inzake de verbouwing op de social media. Mulder verbouwde de loods eigenhandig, samen met vrienden en kennissen.
Foto Suhaila Sahmarani
Ergens in april liepen we toevallig restaurant Oberland binnen. Nou ja, toevallig, we waren in de stad aan het werk geweest, en wilden ergens een hapje eten. Toen herinnerden we ons ineens dat er een nieuw spectaculair restaurant in het Ebbingekwartier was geopend, Oberland van Frank Mulder. Gevestigd in een honderd jaar oude loods. We hadden hem natuurlijk al wel een beetje gevolgd op Facebook, want een half jaar lang deelde Frank Mulder zijn sores inzake de verbouwing op de social media. Mulder verbouwde de loods eigenhandig, samen met vrienden en kennissen.